• mk.gif МКД
  • en.gif ENG
  • 3D стикери

    Во понуда имаме и етикети во ролна, етикети за електронски ваги, етикети за производствени линии (за автоматско или полуавтоматско етикетирање) и етикети за рачно етикетирање.
    Етикетите можат да бидат со најразлични штанци и бои. Сите етикети се со највисок квалитет на печат и постојаност на печатот при различни надворешни влијанија.