• mk.gif МКД
 • en.gif ENG

 • За компанијата


  Унистар Трејд
  Друштво за производство, трговија и услуги

  Основана
  1992 Година

  На почетокот на своето работење започнува со производство на машини за прехрамбени производи и трговија, за потоа да развие и други дејности како печатарство, конструктивно инженерство, трговија на електронски ваги, прехрамбени производи со сопствен бренд и застапништво на познати светски брендови во одредени дејности.