• mk.gif МКД
  • en.gif ENG  • Нова хала Унистар

    Метални Конструкции

    Фирмата УниСтар Трејд изработува челични констукции за индустриски производни капацитети, магацини и хали за различни намени, опшиени со полиуретански панели со различни димензии и дебелини по барање на инвеститорот. Панелите се со највисок квалитет и различни бои по палета. Во понуда имаме панели со полиуретан, стиропор и панели со тврдо пресуван тервол.