• mk.gif МКД
 • en.gif ENG

 • Симни PDF DS700 технички спецификации
  Симни PDF DS160 технички спецификации

  Симни PDF SM500 технички спецификации

  Симни PDF SM5100 технички спецификации

  Дигитални Ваги

  Уни Стар Трејд – Велес е ексклузивен застапник и сервисер на јапонскиот производител на електронски ваги DIGI - TERAOKA SEIKO, компанија која датира од 1934 и со своите иновации е лидер на пазарот.
  Сите ваги се изработени по најнова технологија со што се олеснува работата на корисниците, а можноста за грешка е сведена на минимум.
  Со својот пријателски настроен интерфејс вагите DIGI се лесни за употреба со голема меморија и копчиња за брз пристап до бараниот производ. Сите ваги се одобрени и баждарени од Министрство за економија – Биро за метрологија на Р. Македонија и се со едногодишна гаранција, обезбеден сервис и резервни делови.