• mk.gif МКД
 • en.gif ENG

 • Симни PDF

  Слатко

  Слаткото како дел од нашата производствена палета е изработено по сите стандарди во строго контролирани услови и по НАССР систем. Во понуда ги имаме традиционалните македонски слатка со препознатлив вкус кој со векови се сервира на нашите трпези, а тоа се слатката од смокви и тиква.
  Сакајќи да им угодиме и на најпребирливите ги произведовме слатката со вкус на капини, портокал, рендана тиква со сусам, вишна и јагода, кои спакувани во уникатната амбалажа ви нудат прекрасно вкусно доживување.
  - Слатко од зелени смокви / пакување 900 гр.
  - Слатко од зрели смокви / пакување 900 гр.
  - Слатко од зрели смокви / пакување 350 гр.
  - Слатко од тиква / пакување 900 гр. / 350 гр.
  - Слатко од тиква рендано со сусам / пакување 350 гр.
  - Слатко од портокали / пакување 900 гр. / 350 гр.
  - Слатко од вишни / пакување 350 гр.
  - Слатко од капина / пакување 350 гр.
  - Слатко од јагода / пакување 350 гр.