• mk.gif МКД
 • en.gif ENG
 • Добредојдовте во

  Унистар  Фирмата УНИСТАР ТРЕЈД е основана во 1992 год како приватна фирма за трговија и производство 100% приватен капитал. Желбата за постојан раст и развој, големите предизвици низ годините, придонесоа УНИСТАР ТРЕЈД да го прошири своето бизнис портфолио во неколку области.
  - Печатница за офсет и сито печат;
  - Оддел за прехрамбени производи;
  - Оддел производство на индустриски машини за прехрана;
  - Конструкторски инженеринг;ρεπλίκα
  - Производство на метални конструкции и изградба на индустриски хали за производство и магацински простор.
  - Трговија со машини и репроматеријали за маркети, месна и млечна индустрија, генерален застапник за електронски ваги од програмата на DIGI - TERAOKA SEIKO од Јапонија.