• mk.gif МКД
  • en.gif ENG


  • Машини за прехрана

    Во делот на машинството можеме да се пофалиме со големиот избор на машини за производство и преработка на храна, машини за млечна и месна индустрија, како и машини за пакување на производите.
    Машините се од наше производство или од увоз, произедени се по сите највисоки стандарди и од најквалитетни материјали со цел да се постигне најголем ефект во работата. По ваша желба Ви нудиме и опрема од инокс.
    Унистар трејд е генерален застапник на Италијанската фирма Sirman за производство на машини и опрема за преработка и пакување во прехрамбената индустрија.