• mk.gif МКД
 • en.gif ENG

 • Контакт


  Телефон:
  +389 43 212 633
  +389 78 226 039
  +389 70 216 622
  +389 78 216 860

  E-mail: info@unistar.mk komercija@unistar.mk inzenering@unistar.mk pecatnica@unistar.mk knigovodstvo@unistar.mk

  Адреса: Академик Пенчо Давчев 125
  Велес, Македонија

  Connect on Facebook

  Контакт формулар


  Ве молиме да го исполните овој формулар со цел што поскоро да ве контактираме поради заедничка соработка.