• mk.gif МКД
 • en.gif ENG

 • Украсни хартиени кеси за поклони и репрезентација

  Фирмата УНИСТАР ТРЕЈД е еден од најголемите и најзастапени проузводители на Украсни хартиени кеси за поклони и репрезентација. Можат да се изработуваат кеси по желба на нарачателот, дезен. Кесите можат да бидат печатени со фирма (лого) на нарачателот (репрезентативни кеси) или со посебен дезен. Можат да бидат израотени од крафт хартија кафен или бел со печат или кундзрук хартија ( лакирана ), со ваша барана дебелина или накнадно да биде пластифицирана.
  - Ознаката L ја носат кесите кои се пластифицирани. Кесите се пакувани во пакети по 50 парчиња и се во различни дезени во пакетот.
  Кесите Т - 8 се изработени од печатена крафт (еколошка хартија). од неа изработуваме и од другите димензии на хартиени кеси.


  Реден број Артикл ДИМЕНЗИИ /цм
  ширина х страница х висина
  1 Кеси Т-10 22.8 х 10 х 38
  2 Кеси Т-9 17 х 6 х 28.5
  3 Кеси Т-8 (винско) 10 х 10 х 35
  4 Кеси Т-7 15 х 8 х28
  5 Кеси Т-6 13 х 5 х 23
  6 Кеси Т-5 15.5 х 7 х 18.5
  7 Кеси Т-4 15 х 5.5 х 11.5
  8 Кеси Т-11L 25 х 8 х 39.5
  9 Кеси Т-8L (винско) 10 х 10 х 35
  10 Кеси Т-6L 13 х 5 х 20.5